За нас

Добре дошли на нашата web-страница!

Ние сме единственият антиквариат в България, който специализира в предлагането на предмети от сребро. При нас можете да намерите голямо разнообразие от сребърни и посребрени предмети за дома и уникални подаръци.

Ние предлагаме най-страхотните антични сребърни и посребрени предмети в България! В асортимента ни се включват посребрени прибори за хранене и сервиране, сребърни лъжички, сребърни свещници, сребърни пръстени за салфетки, сребърни сосиери, сребърни фруктиери и подноси, сребърни чайници, сребърни фоторамки, сребърни съдове за подправки – сол, пипер, горчица, сребърни купи и чаши, сребърни часовници, сребърни огледала и четки за коса, сребърни табакери.

Предметите в нашия магазин са произведени от най-добрите световни майстори през последните 200 години във Великобритания, Норвегия, Холандия, Франция, САЩ, Египет, Индия и др.

Ние не сме само онлайн магазин – всички показани тук изделия и още много, можете да видите на живо в нашия антикварен магазин в София, адреса и телефоните на който можете да намерите в раздел „Контакти“.

Коментари са забранени.