По-високо ниво на сигурност за клиентите

Уважаеми клиенти,
Доверието и сигурността на нашите клиенти са приоритет за нас и е важно да се погрижим за защита на нашите потребители, така както бихме се погрижили за нашия бизнес.
Ако е необходимо вие като посетители на нашия сайт да въвеждате лична и/или конфиденциална информация (платежни данни, информация за профили и акаунти, пароли за достъп, данни от кредитни карти, банкови сметки, документи за самоличност и т.н.) е задължителна практика да работите със доставчик с инсталиран валиден SSL сертификат и въвеждането на информацията да става чрез SSL протокол.

Ние имаме удоволствието да ви съобщим, че от този месец, цялостния процес на комуникация на клиенти с нашия сайт и online магазин, преминава през защитена връзка подсигурена с инсталиран на нашия сървър SSL сертификат. Това се удостоверява с оцветен в зелено катинар в адресното поле на браузъра или надпис в зелено „Secure“. Можете да бъдете спокойни, че информацията която предоставяте на нас за изпълнение на вашите поръчки не може да бъде прихваната и прочетена от трето лице по време на комуникацията с нашия сървър.

С уважение,
екипа на антикварен магазин „Antique Silver“

Posted in Актуално

Коментари са забранени.